112 Avukat alımı yapılacak!

Hukuk bölümlerinden mezun olan adayların yapabileceği meslekler arasında Avukatlık mesleği de bulunuyor. Hukuk fakültelerinden mezun olan adaylar özel avukatlık bürolarında avukat olarak görev yapacakları gibi kamu kurumlarının hukuk birimlerinde de görev alabilmekteler. Bunun için KPSS puanı ile yapılacak atamaları kazanmak gerekmektedir. ÖSYM'de yapılacak avukat hizmet sınıfında 74 adet alım bulunuyor. Buna göre toplamda 112 kişinin Üniversitelerde Kamu Kurumlarında ve KİT'lerde istihdam edileceği açıklandı.

KPSS tercihleri nasıl yapılacak? Ayrıntılı olarak anlatın için tıklayın

KURUM AVUKATI ALIMI;

ÖSYM 2018/2 merkezi atamaları 11 Aralık tarihinde alınmaya başlandı. Buna göre adaylar 20 Aralık tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Lisans mezunu olan ve KPSS puan türlerinden sıralama ile yapılacak 112 kişilik kurum avukatı alımlarında kazanan adaylar avukatlık hizmet sınıfında görevlendirileceği belirtilmekte. 

HAZİNE AVUKATI ALIMI;

112 avukat alımından 40 kişi Hazine ve Maliye Bakanlığına Hazine Avukatı kadrosundaki alımları kapsamakta. Adaylar başvuru koşullarında 4419, 7326, 7225, 7361 nitelik kodlarına uygun olmak gerekmektedir. 

İlanlara erişmek için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA