Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur Personel İşçi alımı ilanlarına göre Kamuya farklı kurumlar tarafından olmak üzere 1307 kişilik kadro ile kamuya alım yapılacak. Başvuru süreçleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı ve artık sona ermektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanların detayları hakkında detayları aktaracağız.

Kamuya 1307 Memur Personel Alımı Başvurularında Son Gün!

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,
  • Nizip Belediyesi,
  • Akdeniz Üniversitesi,
  • Dışişleri Bakanlığı,
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı,
  • Türkiye İstatistik Kurumu,

olmak üzer toplamda 6 kurum ve Bakanlık memur personel alımı başvuruları sona ermektedir.

Başvurularda Son Gün!

Söz konıusu kurumların başvurularını bazıları bu hafta ve bazıları geçtiğimiz hatalarda başlamıştı ve artık sona ermektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 12 Ağustos 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak? İlanların Detayları nedir?

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) Kamu Personeli Alımı İlanı:

TÜİK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 19 kişilik boş kadro ile 17 Destek Personeli ( Temizlik Görevlisi ) ve 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar Merkez Teşnkilerı ve Taşra teşklatına yapılacak. Başvuru için adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 Sürekli İşçi Alımı İlanı:

GSB bünyesine 1017 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Bu yönde, 767 sürekli işçi, 144 engelli sürekli işçi ve 106 eski hükümlü olmak üzere toplam 1017 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden en az lise mezunu adaylartdan yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı 75 Memur Alımı İlanı:

Dışişleri Bakanlığına 75 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar Aday Konsolosluk ve İhdas Memuru kadrosunda yapılacak. Adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmamakta olup, Farklı Dil kadrolarından memur alımı gerçekleştirilecektir. Yabancı Dİl Sınavı şartı aranacak olup Dil seviyesine göre en az 70 Taban YDS puan şartı aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Akdeniz Üniversitesi 183 Sözleşmeli Perosonel Alımı İlanı:

Akdeniz Üniversitesi bünyesindek, eksikliği karşılamak üzere farklı birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Bu kapsamda alımlar Eczacı, Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli gibi kadrolarda gerçekleştirilecektir. Başvurular sadece 12 Ağustos 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılabilecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların Buraya Tıklayarak detaylı bilgi alabilirler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı;

ÇSGB 5 kişilik kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. Buna göre alımlar 3 katı ve 4 katı maaş ile yapılacak. Başvru yapacak adayların Yabancı Dil sınavından İngilizce dilinden ve KPSS'den puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Nizip Belediyesi Memur Alımı İlanı:

Nizip Belediyesine farklı kadrolarda 8 Memur alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar, İnşaat Mühendisi Bölümünden mezun 3, Mimarlık Mezunu 2 , Veterinerlik Lisans mezunu 1, İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi lisans mezunu 2 olmak üzere toplamda 8 kişilik kadro ile yapılacak. Başvuru için KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.