Sağlık Bakanlığı Hastanelere işçi alımı başvuruları başladı. İŞKUR ile 23 Şubat 2024 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre Kamuya Sürekli işçi kapsamında istihdam edilmek üzere farklı şehirlerde Kamu işçi alımı gerçekleştirielcek. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Hastane işçi alımı başvuruları başladı. Ancak adayların beklediği Hasta Karşılama personeli alımı ilanı yayımlanmadı.

Hasta Karşılamak ve Yönlendirme Görevlisi Alımı İlanı Yayımlanmadı!

Adayların beklediği Hasta Karşılamak ve Yönlendirme Görevlisi alımı için Sağlık Bakanlığı herhangi bir kontenjan açmadı. İşçi alımı ilanını bekleyen adaylar Hasta Karşılamak ve Yönlendirme Görevlisi olarakta alım yapılmasını bekliyordu.

Yeni İlan Ne Zaman Yayımlanır?

Hasta Karşılamak personeli alımı için 2024 yılı ilerleyen dönemlerde açıklanacak yeni kontenjanları bekleniyor. Bu yönde aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı 9 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapılacak! Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı 9 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Daha Yapılacak!

YENİ İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Hasta Karşılamak ve Yönlendirme Görevlisi Alımı Şartları Nelerdir?

Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı Kamu işçi alımı ilanı ile 520 Hasta Karşılamak ve yönlendirme görevlisi alımı yapacak.

Adaylardna genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamındaki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adyalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Öte yandan adayarın 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamaları gereklidir.

Özel Başvuru Şartları nedir?

Lise için, Ortaöğretim kurumlarının Halklka İlişkiler alanı ve dalları veya Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı ve dallarının birinden veya dengi alan / dalların birinden mezun olmuş olmak,

Ön Lisans için, Halklka İlişkiler, Kakla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler Ön Lisans programlarının birinden mezun olmuş olmak,

Lisans için;  Halklka İlişkiler, Kakla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler Lisans programlarının birinden mezun olmuş olmak,

8 Bin İşçi Alımı Başvurusu Başladı!

Sağlık Bakanlığının 8 bin işçi alımı için başvuru süreci başladı. Bu kapsamda başvurular 27 Şubat 2024 tarihine kadar alınacak. İlanın detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Hastanelere 8 Bin İşçi Alımı İŞKUR Başvurusu Sona Eriyor! Sağlık Bakanlığı Hastanelere 8 Bin İşçi Alımı İŞKUR Başvurusu Sona Eriyor!