Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 17 farklı şehirde olmak üzere 59 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı bildirilmişti. Bu kapsamda Başvuruların sona ermesi ile birlikte çok vakit geçmeden sonuçlar açıklandı.

59 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Antalya, İstanbul, Kayseri, Samsun, Sivas, Trabzon, Yozgat Edirne, Elazığ, Şanlıurfa illerinde olmak üzere 59 kişilik kadro ile Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Söz konusu alımlarI Kadın Erkek adaylardan olmak üzere 37 Ön Lisans mezunu ve 22 Lise mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 59 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları 31 Aralık 2022 tarihi ile sona ermişti. Bu kapsamda sonuçların açıklanmasını bekleyen adaylar için Müjde Müdürlükten 4 Ocak 2023 tarihi ile geldi ve sonuçlar açıklandı. Bu kapsamda Adaylar sonuçlarına İnternet ortamında ulaşabilecekler.

Başvuru Sonuç Sorgulama Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

İstenen Belgeler Açıklandı!

1. Son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun fotoğraf sisteme yüklenecektir.

2. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (önlü-arkalı)

3. Diploma, mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi

4. KPSS sonuç belgesi

5. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan belge sisteme yüklenecektir.)

6. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan belge sisteme yüklenecektir)

7. Mal Bildirimi Formu (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir.)

8. Personel Beyan Formu (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir.) Başka bir kurumda halen çalışmakta olanlar görevlerinden ayrıldıklarına dair belgeyi ayrıca yükleyecektir.

9. Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir.)

10. Güvenlik görevlisi olarak çalışabileceğini gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinden alınacak raporda adayların boy ve kilo bilgilerinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.)

11. Özel Güvenlik Kimlik Kartı (önlü-arkalı)

Belge Teslim Tarihleri Belli Oldu!

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Pozisyonlarına asil olarak yerleşmeye hak kazanan adaylar tarafından, aşağıda liste halinde belirtilen belgeler Pdf formatında taranarak 05/01/2023 tarihinden 23/01/2023 tarihi saat :23.59 'a kadar (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr) internet adresinden giriş yapılmak suretiyle elektronik ortama aktarılacaktır. Kurum tarafından talep edilmesi halinde evrakların fiziki olarak ibraz edilmesi gerekecektir.

DUYURUNUN TAM METNİ

YENİ KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA