Sağlık Bakanlığı 2022 yılı personel alımları devam ediyor. 2022 yılı kapsamında yayımlanmış olan ilana göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1452 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Ayrıca alımlar Silahsız adaylar içerisinden gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı Güvenlik Görevlisi alımında e çok merak edilenlerden biriside Güvenlik Görevlisi maaşları oldu. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde hem maaşlar hemde ilan hakkında detayları paylaşacağız.

2022 Yılı 1542 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kapsamında İŞKUR'da ilan yayımladı. Söz konusu olan işçi alımı ilanı ile 1452 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu adaylar içerisinden Silahsız Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar Türkiye Geneli 81 şehirlerde gerçekleştirilecek olup başvurularda sona geldik.

İŞKUR Başvuruları Bitiyor!

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı başvuruları 15 Mart 2022 tarihi ile yayımlanarak başvurular başlamıştır. Adaylara başvuru için bir haftalık süre verilmiş olup en geç 21 Mart 2022 tarihine kadar başvuru alınacak. Henüz başvuru yapmayanlar için son şans.

Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile Elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve adım adım başvuru yapabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: İŞKUR Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Adım Adım Başvuru Görsel Anlatım

2022 Yılı Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar Olacak?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapacak olan Güvenlik Görevlisi adayları için ücretler belli olmaya başladı. En çok maaş konusu merak edilmekteydi. Yaptığımız araştırmalara baktığımızda Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapacak olan güvenlik görevlisi adayları için ortalama 6600 TL Maaş Verilecek.

İLGİLİ HABER: Kamu ve Özelde 2022 Yılı Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar

Sağlık Bakanlığı Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Sağlık Bakanlığı adaylardan genel olarak T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacaktır.

Özel Olarak ise adaylardan,

  • Ortaöğretim Kurumlarının birinden veya Ön Lisans Programlarının Birinden veya lisans bölümlerinin birinden mezun olmak,
  • 5188 Sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun gereğinde geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ( Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olan adaylarda başvuru yapabilecekler ),
  • Engelli veya Eski Hükümlü olmamak,