Şuanda hem İŞKUR üzerinden, hem bankaların resmi web adreslerinden yayımlanan çok sayıda güvenlik görevlisi alım ilanı bulunuyor. Bu ilanlarda kurumlara göre farklılık gösteren ek nitelik şartları belirtilmiş olsa da çok sayıda ortak şart ve standart olarak güvenlik personeli alımlarında uygulanan prosedürler uygulanmaktadır. Yayımlanan bu ilanlara başvuru detayları, dikkat edilmesi gerekenler, bilinmesi gerekenler gibi önemli noktalarıyla değiniyor sizlere aktarıyor olacağız. İlgili ilan şartlarını taşımayan adayların başvuru şartları değerlendirilmeye alınmayacak, sonradan tespit edilen kişilerin hakları da silinecektir. Başvuru yapacak adaylarımızın tüm ilan detaylarına dikkatlice göz atmalarını önermekteyiz. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda meslek danışmanları aracılığıyla başvuru gerçekleştirmek herhangi bir problem yaşanmaması adına önemlidir.

İş Bankası Güvenlik personeli alımı

Çok sayıda güvenlik personeli alım ilanına ek olarak İş Bankası da yayımladığı ilanla güvenlik personeli alımı yaptığını duyurdu. Bankanın resmi web adresi üzerinden ilanlara ulaşabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz... Bu banka güvenlik görevlisi alımında adaylara yazılı sınav uygulanacak ve sınavı banka kendisi yapacaktır.

İGA İstanbul Havalimanı personel alımları

İGA İstanbul Havalimanına yapılacak personel alımları için duyuru yapmıştı. Binlerce kişinin alınacağı ilanı sizlere ulaştırmış,detayları aktarmıştık. Bu ilanlara göz atmak ve bilgi almak için TIKLAYINIZ.

İŞKUR ilanları

İŞKUR üzerinde de çok sayıda özel sektör için güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır.  İŞKUR resmi web adresi üzerinden " Açık İş İlanları " sayfası altından arama bölümünde güvenlik görevlisi mesleğini seçenerek tüm ilanlara ulaşabilir, başvuru detaylarına göz atabilirsiniz...