Milli Savunma Bakanlığı komutanlıklarına ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere askeri personel alımları yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı komutanlıklara sözleşmeli er, jandarma ve uzman erbaş alımları ile subay, astsubay alımı yapılacak.

SUBAY ASTSUBAY ALIMI;

Sahil Güvenlik Komutanlığına kadın erkek sözleşmeli muvazzaf astsubay alımı için ön başvurular 25 Şubat tarihinde alınmaya başlanacak. Buna göre adayların başvurularını 13 Mart tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen başvuru kılavuzunda adayların yaş şartında lisans ve önlisans mezunu olan adayların 27 yaşını bitirmemiş olmaları, lisans üstü eğitimi tamamlayan adayların ise 32 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir. Ön başvurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris başvurular yapılacak.

Jandarma genel Komutanlığına önlisas ve lisans mezunu muvazaf subay alımlarına erişmek için tıklayın

İLKOKUL MEZUNU 13 BİN ASKERİ PERSONEL ALIMI;

Diğer yandan Milli Savunma Bakanlığının askeri personel alımları kapsamında geçtiğimiz günlerde 13 bin sözleşmeli er alımı ilanı açıklandı ve bu alımlarda adaylar Milli Savunma Bakanlığı Personel Temini üzerinden yapabilecekler. Adayların eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olmaları istenilmektedir.

Adaylar ilanlara başvurularını 1 Nisan tarihine kadar yapabileckeler. https://personeltemin.msb.gov.tr  adresi üzerinden E-devlet üzerindne giriş yaparak, online başvuru yapılabilecek. KPSS şartı olmadan 13 bin sözleşmeli er başvuru kılavuzuna erişmek için tıklayın

Diğer askeri personel alım ilanlarından ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir. İşin olsa sosyal medya üzerinden takip edebilirisiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA