Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden ilan yayımlayan Genel Kurmay Başkanlığı' na, sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere memur alımları yapılacağı ifade edilmiştir. Yayımlanan ilan kılavuzundan aktarılan bilgiler ışığında, 51 memur alımı için başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlara ve pozisyon bilgilrine yer vereceğiz. Aşağıda yer alacak bilgilendirmelerden başvurular öncesinde ihtiyacınız olan tüm noktalara erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURULAR

Başvuru şartları, ilgili kılavuz üzerinden erişime açık durumdadır. Kılavuz bağlantısına aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Yürütülecek memur alım süreçleri için, kamuya tüm memur alımlarında aranan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. maddesinde belirtilen şartların taşınması, 30 yaşını doldurmamış olunması, sağlık raporunun sunulması, ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavından en az 70 puan alınmış olunması ve üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olunmuş olması istenmektedir.

İlan kılavuzuna göz atmak için tıklayın.

SON BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞEKİLLERİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genel Kurmay Başkanlığı Ankara için yapılacak olan 51 memur alımına başvuracak olan adayların; başvurularını en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Milli Savunma Bakanlığı (MSB) web adresi olan https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden online olarak yapılacaktır. İlgili alımlara yönelik takvime aşağıdan göz atabilirsiniz.

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLUN, BİLDİRİM ALIN!

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREREK, TÜM İLANLARDAN CEP TELEFONUNUZA ÜCRETSİZ OLARAK BİLDİRİM ALABİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim