Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Genel Kurmay Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda toplamda 51 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek.

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan Genel Kurmay Başkanlığı yayımlamış olduğu ilanda da belirttiği üzere 2019 yılı için Sözleşmeli personel temini için başvuru kılavuzu yayımlandı.Yayımlanmış olan kılavuza göre Genel Kurmay Başkanlığı Ankara ili için 8 farklı uzman kadrosunda 51 memur alımı yapacağını ilan etti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yukarıdaki tabloda belirtilen alanlarda uzman personel alımı yapılacak olup adaylardan tablodaki nitelikler aranacak. Ancak bunlar dışında genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Vatandaşı olmak, Askerlik durumu itibari ile askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

30 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak inceleme sonucunda memur adayı olur şeklinde sağlık raporu alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 27 Şubat 2019 tarihinde ilan edilip adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı. Buna göre yukarıdaki nitelikleri taşıyan adaylar başvurularını en geç 29 mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Milli Savunma bakanlığı resmi başvuru adresi olan https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Aşağıda sizlere 2019 yılı açıktan sözleşmeli personel temini faaliyet takvimini paylaşıyoruz.

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN VE İLANLARI ANINDA TELEFONUNUZA ALIN!

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim