Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 173 kişilik boş kadro için alım yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda başvuruların 12 Ağustos 2020 tarihi ile başlamasının ardından artık son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşacağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları en geç 26 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını Diploma, geçici mezuniyet belgesi veya kare kodlu E- Devlet çıktısı, Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ile Pamukkale Üniversitesi resmi İnternet aracılığı ile yapılacaktır.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KADROLARI:

KİMLERİN BAŞVURULARI GEÇERLİ SAYILACAK?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı için adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikler ve 2018 yılında yapılan KPSS'den lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak.

DEĞERLENDİMELER:

Başvuru yapmış olan adayların değerlendirilmesi KPSS puanına göre yapılacak. KPSS puan sıralaması alınarak en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar sıralama ile yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 KPSS (B) (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) grubu puan sıralamasına (KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.) göre hak kazanan adayın ismi başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

Bu yönde başvurular 26 Ağustos 2020 tarihinde sona ermekte olup sonuçlar en geç 15 Eylül 2020 tarihine kadar açıklanacaktır.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.