Üniversiteler her geçen gün yeni bir ilan yayımlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya iki farklı üniversite toplamda 105 kişilik boşluk ile sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. Ancak başvurularda son günlere gelindi ve henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son güne gelindi ve Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgi veriyoruz.

İKİ ÜNİVERSİTE 105 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR!

İnönü üniversitesi ve Mersin üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacaklarını ilan etmişlerdi. Buna göre, Mersin üniversitesi, 67 kişilik kadro ile, Lisans Mezunu 33 Hemşire, Meslek Lisesi Mezunu 5, Ön Lisans Mezunu 24 Sağlık teknikeri, Lisans Mezunu 2 Diğer Sağlık Personeli ve Ön Lisans Mezunu 3 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 67 personel alımı yapacak.

İnönü üniversitesi ise, 38 kişilik boş kadro ile, Ön Lisans mezunu 35 Hemşire, 1 Biyolog ve 2 Sağlık Teknikeri alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İnönü ve mersin üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, daha önce çalışılan kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar için başvurular geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Ancak başvurularda son güne gelindi ve en geç 22 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Üniversitelerin Personel Daire Başkanlığıklarına şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlanlar hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İnönü üniversitesi Personel Alım İlanı

Mersin üniversitesi Personel Alım İlanı