İnönü Üniversitesi 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 38 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Ayrıca ilanda da belirtildiği üzere adaylara herhangi bir yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın adayların KPSS puan türlerine göre sıralama yapılarak sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte detaylar.

İnönü Üniversitesi toplamda 38 kişilik boş kadro ile, Ön Lisans mezunu 35 Hemşire, 1 Biyolog ve 2 Sağlık Teknikeri alımı yapacak. Söz konusu ilana Erkek veya Bayan adaylar başvuru yapabilecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili üniversitenin personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunu olanlardan KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İnönü Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlandığı tarih olan 08 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlamış ve 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre İnönü Üniversitesi personel alımı başvuruları en geç 22 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca yayımlanacak diğer ilanlar hakkında bilgilendirme ve yeni ilanlardan anında haberdar olmak için işin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim