Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere fakrlı kadrolarda olmak üzere 57 Sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 657 Saylı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi gereğince gerçekleştirilecektir. İlan hakkında kontenjan dağılımı ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Üniversite 57 Personel Alımı Kontenjanları:

  • 15 Büro Personeli,
  • 1 Şoför,
  • 26 Temizlik Personeli,
  • 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Düzeltme İlanı Yayımlandı!

İlanın 10 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmasından sonra 11 Şubat 2023 Resmi gazetede yeni bir duyuru yayımlanarak ilanın kadrosunda güncelleme yapılmıştır.

10/02/2023 tarihli ve 32100 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan 1526/1-1 nolu 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanının 14 sıra numaralı Büro Personeli kadrosunun sehven “Lisans Mezunu olup, ISO 9001-2015 Kalite Dış Tetkik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak” olarak yazılan ilan niteliği “Lisans mezunu olup, Kalite Yönetimi Sistemi Baş Tetkik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak” olarak değiştirilmiştir.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı için KPSS, Eğitim ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır.

KPSS Şartı olarak adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için P3 puan türünden en geç 50 puan almış olmak gereklidir.

Mülakat Yapılmayacak!

Adayların başvuruları KPSS Puanına göre değerlendirilecektir. Bu kapsamda adayların KPSS'den akmış oldukları puanlar ele alınmak üzere en Yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme sayılacaktır.

Başvuru Eğitim Şartları ve Kontenjanlar Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece şahsen istenen belgelerle 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihi : 10/02/2023-24/02/2023

Başvuru Yeri : Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır. (Adres: Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü İdari Birimler Binası Personel Daire Başkanlığı Merkez/YOZGAT)

İLANIN TAM METNİ