Resmi gazete personel alımı ilanları yayımlandı. 13 Aralık 2021 tarihi ile gelen personel alımı ilanlarına göre 3 Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 23 Personel alımı yapacağını bildirdi. Üniversiteler herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapmaksızın Mülakatsız personel alımı yapacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak olup Kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

3 Üniversite 23 Personel Alımı Kadro Dağılımı:

13 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazete ilanına göre alımlar ,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından yapılacak. Kontenjan dağılımı ise;

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi: 3 Büro personeli, 1 Mühendis ve 6 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı yapacak.

Şırnak Üniversitesi: Lise mezunu 11 Destek Personeli ve 1 Teknisyen alacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi: 1 Teknisyen Alımı yapılacak.

Üniversitelere Personel Alımı Şartları Ne Olacak?

Üniversiteler adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Ayrıca yukarıda tablolarda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

En az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak olup 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 ve 65 puan almış olmak gerekmektedir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına engeli olmamak şartları aranacak.

Üniversitelere Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu yayımlanmış olan Üniversite perosnel alımı ilanlarına başvurular 13 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Bu yönde başvurular 27 Aralık 2021 tarihine kadar alınacaktır. İlanların detaylarından başvuru süreci ve diğer bilgilere ulaşabileceksiniz.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Personel Alımı İlanı

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı İlanı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Personel Alımı İlanı