Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 81 kişilik boş kadro ile Sağlık Personeli alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularını bayram öncesi başlaması ile hala devam eden Üniversite Hastane ilanı ile 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 4/B Mülakatsız sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvurular Bayram Sonrasıda Devam Edecek!

Üniversite Hastanesine personel alımı başvuruları 22 Nisan 2022 tarihi ile başlamıştı ve en geç 09 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecektir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Online olarak Üniversite resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Alımlar Karahayıt hastanesine yapılacak olup başvuru esnasında KRAHAYIT SÖZLEŞMELİ PERSONEL alımı ilanını seçmeniz gereklidir.

Online Başvuru Ekranı: https://pbs.pusula.pau.edu.tr/basvuru/onlinebasvuru.aspx

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 1 Teknisyen, 15 Destek Personeli ( 10 Erkek - 5 Kadın )

Ön Lisans Mezunu: 5 Röntgen Teknisyeni, 5 Sağlık Teknikeri, 10 Diğer Sağlık Personeli, 1 Tekniker, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 1 Sosyal Çalışmacı, 25 Fizyoterapist, 10 Hemşire

Kimler Üniversite Hastanesine Başvuru Yapabilecek?

Hastaneye başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kullanılacak. Özel olarak ise Eğitim, Yaş, Boy gibi kriterler aranacak.

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak,

Eğitim Şartı: Alım yapılacak meslek grubuna göre eğitimini tamamlamış olmak,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı: 31 yaşından gün almamış olmak, Erkekler için 170 cm boyundan kısa boyulu olmamak, 5188 sayılı kanundaki şartları sağlıyor olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak ve geçerlilik süresi dolmamış ÖGG belgesine sahip olmak şartı aranacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversite Hastanesi alacağı başvuruları KPSS puanına göre değerlendirecek. Bu yönde pozisyon ve eğitim seviyesine göre KPSS'den en yüksek puan ile en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile aday belirlemesi yapılacak olup herhangi bir Mülakat yapılmaksızın alım yapılacak.

BAŞVURU KILAVUZU