Pamukkale Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuru ile lise, ön lisans ve lisans kapsamında sözleşmeli personel alımı yapacağını bildiren üniversite başvuruları sona erdi. Yüzlerce aday tarafından başvuru alınmış olup başvuru sonuçları beklenmektedir. Peki Değerlendirmeler nasıl yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

110 Personel Alımı Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi bünyesine 110 kişilik kadro ile, Hemşire, Teknisyen, Destek Personeli, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Laborant, Sağlık Personeli, Mühendis, Avukat ve Eczacı pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları KPSS puanı ile yapıldı. Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden puan ile başvuru alınmış olup değerlendirmelerde de en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak puanlar sıralanacaktır.

Bu yönde kadrosuna göre en yüksek puana sahip olan adayların kontenjan sayısına göre ataması yapılacak. Aynı şekilde kontenjan sayısına göre yedek aday ataması yapılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Başvuruların 26 Ocak 2022 tarihi ile sona ermesinin ardından başvuru sonuçları 15 iş günü içerisinde duyurulacaktır. Bu yönde KPSS puanı sırasına göre atamaya hak kazanan adayların duyurusu 15 Şubat 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Üniversitenin resmi İnternet adresi üzerinden duyurulacaktır.