Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine farklı alanlarda en az lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 500 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan veya Başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Üniversite en az lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere;

Lise Mezunu: 194 Destek Personeli ( Basit Bakım, Temizlik Personeli, Şoför, Kaloriferci, Bahçe Bakım, Hasta bakıcı ), 5 Diğer Sağlık Personeli, 2 Teknisyen, 

Ön Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli, 50 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Tekniker, 94 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 15 Büro Personeli, 1 Çocuk Gelişimcisi, 2 Diyetisyen, 120 Hemşire, 1 Mühendis, 2 Sağlık Fizikçisi, 1 Eczacı, 1 Veteriner Hekim,

alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular Sona Eriyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu 16 Mayıs 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece kariyer adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Hala başvuru yapmamış olan adaylar detaylı kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ondokuz-mayis-universitesi-500-sozlesmeli-personel-alimi-lise-h44423.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları KPSS en az 50 puan ile yapılmakta olup değerlendirmelerde KPSS Puanına göre gerçekleştirilecektir. Buna göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar değerlendirile ektir.

Başvuru Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile asıl adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Ondokuz Mayıs Üniversitesi resmi internet sayfasında www.omu.edu.tr son başvuru tarihini takip eden bir (1) ay içerisinde yayımlanacak olup, sonuç ilanları tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim