Kilis 7 Aralık Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı mesleklerde Lise ve Ön Lisans mezunu personel alımı ilanı yayımladı.

Üniversite bağlı birimleri ve rektörlüğünde görevlendirmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli 16 personel alımı ilanı yayımladı. KPSS B Grubu esas alınmak üzere En az 50 puan ile personel alınacak. Ayrıca adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacak. Peki başvuru kadroları ve şartları nelerdir?

Hangi Meslek Gruplarında Personel Alımı Yapılacak?

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 16 kişilik kadro ile,

  • 1 Büro Personeli,
  • 1 Makine / Klima Teknisyeni,
  • 1 Sucu Teknisyeni,
  • 9 Temizlik Personeli,
  • 1 Şoför,
  • 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

alımı gerçekleştirilecek.

Pozisyonuna Göre Özel Nitelikler Nelerdir?

KPSS Puan Şartı Ne Olacak?

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak gereklidir. Büro Personeli alımı için 60 puan aranıyorken diğer mesleklerde 50 KPSS puanı şartı aranacaktır.

Başvuru İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

İlgili mesleklerdeki kadrolara başvuru yapabilmek için öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir. Aynı zamanda yukarıda belirtilen özel şartların sağlanıyor olması gerekmekte olup başvurlar 15 gün içerisinde yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 17 Haziran - 1 Temmuz 2022

Başvuru Adresi: https://www.kilis.edu.tr/personel adresinden doldurulacak olan başvuru formunun çıktısını alarak ilgili Üniversiteye şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim