İnönü Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Üniversite hastanesinde görevlendirilmek üzere 158 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi gereğince 158 Sözleşmeli Personel alımı KPSS Puanına göre yapılacak. Mülakatsız Personel Alımı yapılacak olup KPSS Puanı başvuru için önemlidir.

En Az Lise Mezunu 158 Personel Alımı Kadroları Nelerdir?

Lise Mezunu: 22 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 11 Destek Personeli, 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Büro personeli, 41 Sağlık Teknikeri,

Lisans Mezunu: 3 Biyolog ve 58 Hemşire

İnönü Üniversitesi Hastanesine Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle yukarıda tabloda belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Genel olarak ise 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Bunun dışında 2020 yılında yapılış olan Kamu personeli Seçme Sınavından lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak gereklidir. KPSS Puanı başvuru için önemli bir rol oynamakta olup yüksek puana sahip olan adayların atanma şansı daha yüksektir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Daha önce görev yapılan Kamu Kurum veya Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak gereklidir.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İnönü Üniversitesine personel alımı başvuruları 7 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 21 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri:

1. Başvuru Dilekçesi

2. E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi

4. KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

5. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylar için, ilan süresi içerisinde aile hekimliğinden alınmış boy, kilo ve beden kitle indeksini gösteren tek hekim raporu.

6. Deneyim ve/veya belgelendirme; alanla ilgili çalıştığı kurumda görev yaptığı süreleri gösteren kurum yazısı ile Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet döküm belgesiyle belgelendirilecektir.

İLANIN TAM METNİ