Hakkari Üniversitesi personel alımı ilanı yayımladı. Az Önce resmi gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Hakkari Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4 üncü maddesinin B fıkrası kapsamında sözleşmeli olarak Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak.

25 Personel Alımı Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Lise Mezunu: 6 Destek Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 2 Destek Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli 4 Destek Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

KPSS Şartı Aranacak!

Üniversiteye 25 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak olup, Adayların 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru yapacakların, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alım yapılacak pozisyonun gerektirdiği belgelere sahip olmak ve alanında tecrübeli olmak tercih sebebi olacaktır. Aşağıdaki tablodan özel niteliklere ve kontenjan dağılımına ulaşabileceksiniz.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Hakkari Üniversitesi personel alımları 7 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Merzan Mah. Küçük Sanayi Sitesi Arkası 433. Sokak No: 51 Merkez/ Hakkari adresine yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

1)Başvuru Formu Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir.

2)Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3)Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi,

4)2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,

5)Askerlik Durum Belgesi,

6)Adli Sicil Kaydı,

7)Başvurulan unvanda isteniyor ise, iş tecrübesini gösterir onaylı belge/ katılım belgesi/sertifika,

8)Detaylı Hizmet Dökümü,

İLANIN TAM METNİ