Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. 4/B kapsamında sözleşmeli olarak yapılacak personel alımları için adaylardan En az 55 KPSS Puanı şartı aranacak. Farklı pozisyonlarda personel alımı yapılcak olup kadro dağılımı ve ilan detaylarını paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Yukarıdaki niteliklere ek olarak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

KPSS Şartı olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır. Ayrıca Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bi sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 7 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 21 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yücetepe Mahallesi 85.Cadde No:8 06570 Çankaya/ANKARA adresine şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ