Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazetede ilan yayımladı. Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda Sağlık Personeli alımı yapılacağını belirtti.

Ayrıca Üniversite personel alımları KPSS Puanı sırası esas alınarak başvuru kabul edilecek olup adyalara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere, 8 Diğer Sağlık Personeli, 10 Sağlık Teknikeri ve 4 Röntgen Teknisyeni olmak üzere toplamda 22 Sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru İçin Hangi Şartlar Aranacaktır?

Üniversite personel alımı için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikler aranacak. Bunun dışında, 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Ön Lisans i çin P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Yukarıda tabloda belirtilen özel niteliklere hakim olmak, Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmiş olmak şartları talep edilecek.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İlan 1 Nisan 2022 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 15 Nisan 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvuruda bulunacaklar Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU