Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan duyuruya göre ASHB bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 2431 kişilik kadro ile farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Başvuruların sona ermesi ile birlikte adsaylar sonuçların açıklanmasını bekliyordu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık söz konusu 2431 sözleşmeli personel alımı kapsamında yerleştirme sonuçlarının süreci hakkında açıklama yaptı.

2431 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuruları Nisan ayında başlamış olup 10 Mayıs 2023 tarihinde sona ermiştir. Bu kapsamda Bakanlık bünyesine şu kadrolarda istihdam sağlayacak;

" 134 Aile Sosyal Destek Personeli, 72 Sosyal Çalışmacı, 122 Psikolog, 32 Fizyoterapist, 22 Çocuk Gelişimcisi, 20 Diyetisyen, 105 Öğretmen, 8 Avukat, 124 Hemşire, 41 Diğer Sağlık Personeli, 225 Büro Personeli, 8 Tekniker, 11 Teknisyen, 223 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 23 Yurt Yönetim Personeli, 1261 Destek Personeli " 

kadrolarında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Derya Yanık Sonuçlar Hakkında Açıklama Yaptı! Sonuçlar Açıklandı!

Az önce Derya Yanık resmi Twitter hesabı üzerinde sonuçlara ilişkin açıklamada bulundu. Bu kapsamda açıklama;

Ne dediysek o! Bakanlığımızda göreve başlayacak 2.431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız MÜLAKATSIZ, sadece KPSS PUAN üstünlüğüne göre belirlendi. Personelimizin başvuru değerlendirme süreci tamamlandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarına bu gece Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı ( https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr ) üzerinden ulaşabilirler. Hayırlı olmasını diliyorum.,,

Mülakatsız Yerleştirme Yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 sözleşmeli personel alımı için yerleştirme işlemleri mülakat yapılmaksızın yapılacak. Buna göre 2431 ASİL aday seçilecek olup, Yapılan değerlendirmeye göre ASİL adaylardan sonra yine KPSS Puan sırasına göre 7293 YEDEK Aday seçilecektir. Yedek adaylar ilerleyen zamanlarda ihtiyaç doğrultusunda çağırılacaktır.

Başvuru Sonuçları Sorgulama Ekranı Belli Oldu!

Söz konusu ASHB 2431 sözleşmeli personel alımı başvurusu 10 Mayıs 2023 tarihinde sona ermiş olup sonuçlar az önce açıklanmıştır. Bu kapsamda aşağıdai bağlantıyı kullanabilirsiniz.

SONUÇ EKRANI