Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacak. Başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilecek ve ilanı inceleyecekler. Peki başvuru yapmış olan adaylar için sonuçlar ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl? tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

40 Sağlık Personeli Alımı Yapılacak! Başvurular Sona Eriyor!

Üniversiteye personel alımı için geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Alımlar, Hemşire, Teknisyen, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Mühendis, Büro personeli, Tekniker ve Diğer Sağlık personeli kadrosunda yapılacak.

Başvuru yapmamış olan adaylar bazı nitelikler doğrultusunda başvuru yapabilecek. Buna göre genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru yapacak adaylar ve ilanın detaylarını incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversite hastanesine personel alımı için değerlendirmeler KPSS Puanı ile yapılacak. Başvurular KPSS puanı ile yapılmakta olup kadro ve mezuniyete göre yapılacak sıralama ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama atamaları belirleyecektir. En yüksek puan ile en düşük puana kadar sıralama Asil ve Yedek adayları belirleyecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Başvurular 18 Şubat 2022 tarihi ile sona erecek olup sonuçların en geç 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu kapsamda 18 Şubat 2022 tarihi ile sona erecek başvurular 5 Mart 2022 tarihine kadar açıklanacak.