Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede az önce 4 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek. 40 Sözleşmeli personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Üniversite Hastanesine 40 Personel Alımı Mezuniyete Göre Dağılım:

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 40 sözleşmeli sağlık personeli alımı ve Teknik personel alımı yapılacak. Bu yönde,

Lise Mezunu: 7 Hemşire, 1 Teknisyen, 2 Destek Personeli (Şoför), 8 Destek Personeli (Temizlik ), 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek)

Ön Lisans Mezunu: 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro Personeli, 2 Tekniker, 2 Diğer Sağlık Personeli

Lisans Mezunu: 7 Hemşire, 1 Mühendis, 1 Büro Personeli,

alımı yapılacaktır.

KPSS Şartı Detayları Nedir?

Üniversite hastanesinde görevlendirmek üzere alımı yapılacak 40 personelden de KPSS Şartı talep edileceği bildirildi. Bu yönde lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Herhangi bir KPSS Taban puan şartı belirtilmemiş olup değerlendirmelerde KPSS puan sırası ele alınacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları Nelerdir?

Lise ve Ön Lisans mezunu personel alımı için ilgili kurumlardan mezun olmuş olmak, Erkeklerde 175 cm ve Kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak şartları aranacak.

Başvurular Başladı!

AFSU Hastanesi personel alımı başvuru süreci İlanın yayım tarihi ile başladı. En geç 15 güne kadar başvuru alınacak olup başvuru süreci 4 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Şubat 2022 tarihine kadar başvurular devam edecektir. Bu yönde başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda olmak üzere https://ekampus.afsu.edu.tr/basvuru/ üzerinden yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve şartları inceleyebilir.

Başvuru İçin Genel Şartlar Nedir?

Hastaneye Sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Ayrıca adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir. Yaş şartı olarak ise, 35 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

Alanına Göre Özel Başvuru Şartları Nedir?

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim