Polis Akademisi Başkanlığından 3 Mayıs tarihli duyuruya göre Polis Meslek Yüksek Okullarında, Polis Akademisi Eğitim Merkezi ile Polis Meslek Eğitim Merkezi kurumlarında eğitim alacak polis memuru adaylara yönelik olarak yeni bir açıklama yapıldı. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı eğitim ve öğretime ara verilmesi ve İçişleri Bakanlığından açıklanan genelgeye göre eğitimlerin Mayıs sonuna kadar yapılamayacağı aktarıldı.

POLİS AKADEMİSİ DUYURUSU;

Bilim Kurulu’nun tavsiyesi doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığınca, ülke çapında örgün eğitime Mayıs ayı sonuna kadar ara verilmesi üzerine İçişleri Bakanlığımızca hazırlanan genelgede; Başkanlığımıza bağlı PAEM ve tüm PMYO – POMEM Müdürlükleri’nde Mayıs ayı sonuna kadar eğitim – öğretim yapılmayacaktır

26. DÖNEM POMEM SONUÇLARI;

Geçtiğimiz günlerde polis adaylarından 26. dönem pomem sonuçları açıklanarak adaylara e-devlet üzerinden duyuruldu. 27. dönem pomem alımları ne zaman yapılacağı şuanda belli değil. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yakın bir zamanda yeni bir alımın yapılmasının mümkün olmadığı ifade edilmişti.