Polis Akademisinden Son Dakika POMEM duyurusu geldi. Polis Alımı için duyuru yayımlanmış olup 27. Dönem POMEM Yedek duyurusu ile polis alımı yapıldı. 27. Dönem POMEM kayıt yaptırmayan adayların yerine Lisans mezunu 77 erkek, Ön lisans mezunu 12 erkek, Lisans mezunu 2 kadın yedek adayın alımı yapılacaktır. Bu kapsamda sonuçlar açıklandı.

Polis Akademisinden Gelen Duyuru:

27. Dönem POMEM 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

27. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, Lisans mezunu 77 erkek, Ön lisans mezunu 12 erkek, Lisans mezunu 2 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

27. Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3. yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

Sonuç Sorgulama:

Adaylar sonuçlarını İnternet üzerinden aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirler. e-Devlet şifrresi ile giriş yapılacak olan sistem üzerinden 92 adayın sorgulaması yapılacak.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

28. Dönem POMEM Bekleniyor!

27. Dönem POMEM alımına başvuru yapayan adaylar 28. Dönem POMEM hakkında meraklı bekleyişe girdiler. Polis Akademisi Başkanlığından herhangi bir açıklama yapılmazken 28. Dönem POMEM detaylarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2021 Yılı 28. Dönem Polis Alımları Ne Zaman ?