Polis Akademisinden 27. Dönem POMEM kapsamında fizki yeterlilik parkuru için duyuru yapıldı. Akademi 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihlerini açıkladı. Bayramdan sonra beklenen müjde 18 Mayıs 2021 tarihi akşam saatlerinde geldi.

SİTEYE ERİŞİM SORUNU:

Akademi Fiziki Yeterlilik sınavı için sınav tarih ve yerlerini açıkladığını bildirdi. Ancak Polis Akademisi Başkanlığının resmi İnternet adresine girişte sıkıntı yaşanıyor. Adaylar ( pa.edu.tr ) adresine erişimde sorun yaşıyor.

SİTE ERİŞİME NE ZAMAN AÇILIR?

Polis Akademisi Başkanlığı resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinde yaptığı duyuruya göre,

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Ayrıntılı bilgi için; http://pa.edu.tr

açıklaması yaptı. Ancak siteye erişimde sorun yaşanması ile birlikte adaylar tarihleri ve sınav yerlerine ulaşamıyorlar. Akademi duyuruyu yaptığı ilk dakikalarda sistem kilitlendi ve şu anda site erişilemedi hatası veriyor. Yoğunluğun azalması ile birlikte veya Polis Akademisi Başkanlığı Bilişim Personelleri sorunu çözdüğünde site tekrar erişime açılacaktır.

SİTE ERİŞİME AÇILDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim