4 Belediyeye memur alımı;

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan memur alım ilanlarında düşük KPSS ile personel istihdamı yapılan bir çok Belediye bulunmakta. Kamu kurumlarında memur olmak isteyen adaylar için bu ilanları aktarmak istiyoruz.

Düşük KPSS ile memur alımları devam ediyor. Eğitim düzeyinde en az lise mezun durumunda bulunan adaylar için Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile başvurular alınacak. Adaylar, 4 Belediye KPSS'den en az 55,65 ve 70 puanı olmaları başvuru yapabilecekler.

55, 65 VE 70 KPSS İLE MEMUR ALIMI;

Eynesin Belediyesine Lise, Önlisans ve lisans mezunu kadrolardan zabıta memuru alımı için 8 kişi alınacak. Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda belirten şartları taşımaları gerekiyor. Yaş şartında 30 yşaını doldurmamış olmak gerekiyor. KPSS puan türlerinden en az 55 puan almış olan adaylar 16 Kasım tarihine kadar başlayan başvuruları 22 Kasım tarihine kadar şahsen Eynesin Belediyesine başvuru yapabilirler.

İlan detayları için tıklayın

Şırnak Belediyesine 10 kişi alınacak. 65 KPSS ile başvuru alacak Belediyede bayan ve erkek adaylar için başvuru yapılabilecek. Zabıta memuru alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı sitesi üzerinden 1 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Alımlar 19 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak. 23 Kasım tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

İlan detayları için tıklayın

Ardeşen Belediyesi KPSS'den en az 70 alan adaylar için Zabıta Memuru alımı yapılacağını açıkladı. lise mezunu olmak ve KPSS puan türünden en az 70 almak, fiziki yeterlilik şartlarını taşımak gerekmektedir. Adayların Başvurularını 26 ile 30 Kasım tarihine kadar alınacak.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA