Yeni memur alım ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Eynesin Belediyesi bünyesinde oluşan personel eksikliği nedeni ile alım yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda alımların KPSS en az 55 puan ile yapılacağı ve en az Lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceğini belirtti. Başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir.

ZABITA MEMURU ALINACAK? 

Eynesin Belediyesi toplamda 8 kişilik boş kafor ile 3 Lise Mezunu, 2 Ön Lisans mezunu ve 3 Lisans mezunu olmak üzere 8 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmama, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suö hükümlülüğü bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak yukarıdaki niteliklere ek olarak,  Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise Mezunları için 2018 KPSSP94, Lisansm ezunları için 2018 KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 2160 cm boyundan kısa buylu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 16 Kasım 2018 tarihinde başlayabilir ve en geç 22 Kasım 2018 tarihine kadar gerçleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Şahsen saat 09:00 saati ile 17:00 arasında istenen belgeler ile birlikte Eynesin Belediyesi yazı işleri müdürülüğüne yapılacaktır. İlan hakkında daha detayılı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanablirsiniz

İlanın Tam Metni