İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 18 yaşını tamamlamış olan adaylar içerisinden alınacak personel başvuurları ile farklı kadrolarda ve niteliklerde personel alımları gerçekleştirilecek.

İŞKUR Kurum dışı ilanlar içerisinde yayımlanmış olan ilan ile Aydın Dihiz Turizm Organizasyon Denizcilik Taş. Gıda. Çiçek, Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 80 kişilik kadro ile personel alımları gerçekleştirilecek.

Geçici Süreli Personel Alımı Yapılacak!

Söz konusu kuruma 80 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağı bildirildi. Ayrıca alımlar Geçici Süreli olarak yapılacağı bildirildi. Haftalık çalışma süresi 45 saat olarak bildirdi

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak!

Kurum bünyesine 80 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar;

  • Aşçı Yardımcısı,
  • Garson,
  • Kasiyer,
  • Bekçi,
  • Meydancı,
  • Kapı Görevlisi,
  • Temizlik İşçisi,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Söz konusu alıma 18 yaşını tamamlamış olan adaylar başvuru yapabilir. Ayrıca genel olarak, 

Didim İlinde İkamet Ediyor olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

EMeklilike hak kazanmamış olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Adaylar başvuurlarına ilanın yayım tarihi olan 11 Nisan 2022 tarihi ile başladılar. Adaylara başvuru için oldukça fazla süre verişmiş olup en geç 30 Haziran 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

2022 Yılı Bekçi Alımı Devam Ediyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi 2022 yılı lise mezunu adaylar içerisinden 3250 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı başvurusu devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayımlanan ve adayları bir hayli mutlu eden ilan ile Polis Akademisi Başkanlığı başvurusu hala devam ediyor. Bekçi Alımı başvuruları en geç 13 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edileceği duyuruldu. Bekçi alımı detaylarını aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: 2022 Yılı 3250 Bekçi Alımı Başvuru Kılavuzu - 81 Şehir Kontenjan Dağılımı?