Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları 1 Dr. Öğr. Üyesi Alımı

Takip Et
Son ilan ve haberleri kaçırma!
isinolsa.com'u Google'da kaynaklarına ekle
Google'da Ekle
Balıkesir Üniversitesi
📍 Şehir: Balıkesir 📅 Başvuru Başlangıç: 02 Ekim 2026 ⏰ Başvuru Bitiş: 16 Ekim 2026

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'na 1 Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların YDS'den en az 55 puan almış olmaları ve ilgili alanda uzmanlık belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular, Resmi Gazete'de yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen veya posta yoluyla yapılmalıdır.

İlan belgesini sayfada görüntülemek için butona tıklayın.

PDF görüntülenemiyorsa buraya tıklayarak açabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi, Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’na bir Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için alım yapacaktır. İlan, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yayımlanmıştır.

Başvuru yapacak adayların, Göz Hastalıkları alanında uzmanlık belgesine sahip olmaları ve ağır oküler travma ile retina cerrahisi konularında çalışmaları bulunması beklenmektedir. Ayrıca adayların Yabancı Dil Sınavı’ndan en az 55 puan almış olmaları zorunludur.

Başvurular, Resmi Gazete’de ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yapılmalıdır. Başvuru dosyaları şahsen veya posta yoluyla ilgili birime teslim edilecektir; internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

🧮 Maaşınızı Hemen Hesaplayın

2026 yılı güncel katsayılarına göre memur, emekli, asker ve
sözleşmeli personel maaşınızı tek sayfadan kolayca hesaplayın.


2026 Maaş Hesaplama Robotu →

📲 Artık haberler size gelsin

📲 Güncel ilanlar ve haberlerden haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indir.

Yorumlar (0)

Sorumluluk Reddi Beyanı:

www.isinolsa.com, herhangi bir devlet kurumu, resmi kuruluş veya kamu hizmeti sağlayıcısı değildir. Sitemiz, yalnızca özel sektör hizmetleri sunan bağımsız bir platformdur ve devletle veya resmi kurumlarla hiçbir bağlantısı yoktur. Daha fazla bilgi için gizlilik politikamıza buradan ulaşabilirsiniz.

isinolsa.com AI AsistanBu haber hakkında soru sorun
isinolsa.com AI
Merhaba! Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları 1 Dr. Öğr. Üyesi Alımı haberi hakkında soru sorabilirsiniz.
Sorular yükleniyor...