Partime çalışmak isteyen adayların yoğun olarak ilgi duyduğu alanlardan bir tanesi paketleme işleridir. İŞKUR üzerinden de çok sayıda paketleme personeli alımları yapılıyor. Bu alımlardan ev hanımları için eğitim almaları ile aldıkları sertifikaların ardından herhangi bir işe girmelerine olanak sağlayan İŞKUR'un günde 3-4 saat çalışmayla 600 - 800 Tl bir ödeme alıyorlar. Detaylar burada

DÜĞME, BALON KINA PAKETLEME;

Diğer yandan evde düğme paketleme işleri, evde balon paketleme işleri ile evde çalışarak para kazanmak siteyenler için evde kına paketleme işleri için detayları işin olsa sitemiz üzerinden öğrenebilrisiniz. 

Ayrıca tüm detayların yanı sıra tam zamanlı olarak çalışmak isteyenler için; 2019 yılı 14 Temmuz tarihi itibari ile İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde paketleme personelleri başvuruları alınacak. Tüm bu alımlarda 12 farklı kadroda istihdamlar sağlanacak. Adayların eğitim seviyesinde okur yazar, lise mezunu olmaları yeterli olacak. Ayrıca  adayların bu alımlarda iş tecrübesi olması gerekmeyecek. Paketleme personeli alımı detayları şu şekilde;

İŞKUR ÜZERİNDEN PAKETLEME İŞÇİSİ ALIMI;

Eğitim seviyesinde en az ilköğretim mezunu olan adayların bay, bayan 18 yaşını tamamlamış 19 yaşından gün almış olmaları, herhangi bir iş tecrübesinin olmaları tercih sebebi olabilecek. Diğer yandan iş tecrübesi olmayan adaylar da başvuru yapabilecek. Paketleme işçisi alımlarında 336 açık iş ilanı bulunuyor. Paketleme işçisi alımlarına https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893 adresi üzerinden erişebilrisiniz.

Gıda paketleme alanında ise 46 açık iş ilanı açıklandı. Ekip çalışmasına uygun hijyene önem veren, disiplinli, adaylar için gıda ürünlerini paketleme işlerinde görevlendirilecekler. Adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecek.

KURU YEMİŞ PAKETLEME;

Diğer yandan kuru yemiş paketleme personel alımlarında 24 personel alınacak. En az okur yazar olmaları, incir, kuru meyve, paketleme işlerinde görevlendirilecekler. çalışkan, disiplinli, iş temposuna ayak uydurabilen adayların başvuru yapmaları istenilmektedir.

YUMURTA PAKETLEME;

Yumurta paketleme alanında 17 kişi alınacak. Denizli, Afyonkarahisar, illerinde istihdam sağlanacak. Yumurta paketleme işlerinde en az ilköğretim mezunu olan adaylar için bay, bayan adaylar başvuru yapabilecekler. 00005039853,  00005034885, 00005041698 İlan detaylarından özel şartları ve koşulları öğrenebilirsiniz. Diğer gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.