Resmi Gazete'de geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre TÜVASAŞ bünyesine farklı pozisyonlarda 43 kişilik kadro ile alım yapacak. Adaylar başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başladılar ve artık başvurular sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi. İşin Olsa ekibi olarak sizler için ilgili ilan hakkında bir kez daha detaylı bilgi paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü Milli Tren Projesinde istihdam edilmek üzere 43 kamu personeli alımı yapacak. Buna göre Adaylara sınav yapılacak. Sınava katılmak isteyen adaylar belirtilen kadrolar için ilgili şartları taşımaları gereklidir. Buna göre TÜVASAŞ 399 Sayılı KHK'ya tabi sözleşmeli olarak, 10 Makine Mühendisi, 17 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 5 Endüstri Mühendisi, 2 Metalurji-Malzeme Mühendisi, 2 Kimya Mühendisi ve 7 Bilgisayar Mühendisi olmak üzere 43 memur personel alımı yapacak.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜVASAŞ adaylardan, 399 Sayılı kanun hükmünde kararnamenin 7. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 5 yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından ve E-YDS dn en az C seviyesinde İngilizce dilinden puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile Makine Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Metalurji-Malzeme Mühendisi, Kimya Mühendisi ,Bilgisayar Mühendisi alanlarında 4 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları şarttır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilan için başvurular ilanın 05 Aralık 2018 tarihi itibari ile yayımlanmasının ardından artık sona eriyor. Başvuru kılavuzuna göre adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular TÜVASAŞ genel müdürlüğü resmi internet sitesinden ilan edilecek başvuru formu ile ve istenen belgeler ile birlikte en geç son başvuru tarihine kadar genel müdürlüğe şahsen veya posta yolu yapmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzunu incelemek için Buraya Tıklayınız.