Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2018/2 KPSS atamalarında 20 Aralık tarihine kadar devam edecek başvurular için bazı ayrıntıları aktarmak istiyoruz. Buna göre Teknik hizmetler sınıfında görevlendirilmek üzere tekniker alımları yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan rakamlara göre ÖSYM atamalarında hizmet sınıfına göre en çok alım Genel İdari Hizmetler Sınıfında, ikinci olarak teknik hizmetler sınıfında yapılacak. Eğitim düzeyindeki atamalarda Lisans mezunu en fazla atama yapılacak öğrenim düzeyi olarak açıklandı. Önlisans olarak mezun olan adaylar için teknik Hizmetler sınıfında yapılacak 194 adet atamadan Tekniker alımlarına 79 kişilik kontenjan ayrıldı.

TEKNİKER ALIMI;

Eğitim düzeyinde önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği alımlarda Üniversiteler, Kit Kurumlarına alımlar gerçekleşecek. En çok istihdam Devlet Hava Meydanları İşletmesine olacak. 79 kişilik kontenjanda tekniker sınıfında tercih yapacak olan adayların mezun oldukları öğrenim düzeyine göre başvuru şartları farklılık gösterebilir. İlan detaylarını inceleyerek başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz.

İlanlara erişmek için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA