Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün bu sene bin 500 kişilik memur alımı yapması beklenmekteydi. Alımlar ne zaman yapılacak diye beklenirken sonunda müjdeli haber duyuruldu ve iki pozisyon için bin 300 kişilik memur laımı ilanı yayımlandı.

Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı bulunan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/ tercihleri kapsamında toplam 487 kişilik büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımına kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir.

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURABİLİR

Önlisans Bölümler

Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama
Emlak ve Emlak Yönetimi,
Gayrimenkul Yönetimi

Lisans Bölümler

Tapu ve Kadastro 
Tapu Kadastro

Yukarıda belirtilmiş olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 487 kişilik büro memuru alımı ilanına müracaat edebilece adayların mezun olması gerektiği bölümler belirtilmiştir. Bu bölümlerden mezun olmayan adaylar 487 kişilik büro memuru alımı ilanına başvuru yapamaz. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU DETAYLARI

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 487 büro memuru alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile 29 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
ATAMA İLANI İÇİN TIKLAYINIZ