Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan bugün Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve toplam bin 300 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavından 60 ve üzeri alan toplam 487 kişilik sözleşmeli büro personeli, büro memuru alımı yapılacağı belirtildi.

KPSS 60 ve ÜZERİ ŞARTI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün alım yaptığı 487 kişilik büro memuru ilanına müracaat edecek olan adayların KPSS'den 60 ve üzeri almış olması gerekmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kurumuna yerleşen adayların her ay ödenecek olan maaşları döner sermaye aracılığı ile karşılanacaktır.

BAŞVURULAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 atama tercihleri ile bin 300 kişilk memur alımı yapacak ve bu alımların 487 kişilik bölümü büro personeli kadrosu için ayrılmış durumdadır. Peki ilana nasıl başvuru yapılır. Başvurular yarın ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile yapılacaktır. Adaylar KPSS 2017/6 tercihlerinin başlaması ile müracaatlarını internetten gerçekleştirebilecektir.

TAPU KADASTRO MEMUR ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ