Yapılan bir son dakika duyurusu dahilinde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bekçi alımı spor mülakatlarını bekleyen adaylara açıklama gerçekleştirildi. Açıklama dahilinde fiziki yeterlilik testlerinin uygulama tarihleri kamuoyuna aktarıldı. Çok sayıda aday tarafından merakla beklenen spor mülakatları adayların, sınav sorgulama ekranları üzerinden erişimine açılmıştır. 

Sınav yerlerini ve tarihlerini öğrenmek isteyen adalar aşağıda yer alacak bağlantıdan erişim sağlayabileceklerdir.

Polis Akademisi Başkanlığı Duyurusu

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik Sınavı ve Sözlü Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı.

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına ve sözlü sınava katılacaklardır.

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir. Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Sınav giriş belgelerinizi edinmek için buraya TIKLAYINIZ

Binlerce kişi tarafından merakla bekleniyordu

Fiziki Yeterlilik testlerinin uygulanacağı tarih binlerce kişi tarafından merakla bekleniyordu. Fiziki yeterlilik sınavında uygulanacak parkur hakkında tüm detaylar aktarılmış ve adayların dikkat etmesi gereken detaylar belirtilmişti. Parkur puanlamaları ve diğer dikkat edilmesi gerekenler konusunda yaptığımız haberimize göz atarak, önemli noktalara göz atabilirsiniz.

Habere göz atmak için TIKLAYINIZ