KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri için kadrolar kamuoyuna duyuruldu. Buna göre tercih robotları aracılığı ile adaylar niteliklerine göre hangi pozisyonlara ve hangi kurumlar için atamalara başvuru yapabildiğini görebilmektedir.

KPSS 2017/1 ile en çok atama yapması beklenen kurumlar arasında şüphesiz ki  Makina ve Kimya Endüstrisi'de yer almaktaydı. Buna göre MKE kamu kurumu KPSS 2017/1 merkezi ataması ile toplam 132 kişilik lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımı gerçekleştirecektir. Peki alınacak pozisyonlar hangileridir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Makina ve Kimya Endüstrisi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS 2017/1 merkezi atamasında 132 memur ve personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım gerçekleştirilecektir.

  • Lise Mezunu

Lise mezunu 9 personel alımı yapılacak olup adayların makine meslek bölümleri ya da büro personelliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

  • Önlisans Mezunu

Önlisans mezunu 44 kişilik memur alımı yapılacak olup tekniker, veznedar, bilgisayar işletmeni, büro memuru, memur pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirilecektir.

  • Lisans Mezunu

Lisans mezunu MKE kurumu toplam 79 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilecek olup adaylar memur ve mühendis kadroları için yerleştirilecektir.

BAŞVURULAR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu toplam 132 kişilik lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımı gerçekleştirilecektir. İlana başvuru yapmak isteyen adayların KPSS 2017/1 merkezi atamaları ile başvurularını yapması gerekiyor.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ