Bu senenin ilk merkezi yerleştirme memur ataması KPSS 2017/1 ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde başlayacak. Adaylar müracaatlarını 3 Temmuz 2017 tarihine kadar ÖSYM AİS'den gerçekleştirebilecektir.

Yayımlanan tercih robotlarına göre KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur atamasında ortaöğretim (lise) mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu farklı kadrolar için toplam 2 bin 780 kişilik atama yapılacaktır. Peki tüm kadrolar belli oldu mu? İşin Olsa ekibi olarak tercih robotları aracılığı ile sizler için tüm kadroları çıkarttık.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI - İŞİN OLSA

ORTAÖĞRETİM KADROLARI İÇİN TIKLAYIN
ÖNLİSANS KADROLARI İÇİN TIKLAYIN
LİSANS KADROLARI İÇİN TIKLAYIN

Yukarıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek İşin Olsa olarak sizler için özel oluşturmuş olduğumuz sayfalara yönlenebilirsiniz. İlgili sayfaların en alt bölümlerinde verilmiş olan linkleri takip ederek tüm kadrolar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2 BİN 780 ATAMA YAPILACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde başlayacak olan merkezi atama ile toplam 2 bin 780 kişilik memur ataması yapılacaktır.

Yukarıda tablo olarak da verilmiş olan bilgiye göre lise mezunu 244 memur ataması, önlisans mezunu 961 memur ataması ve lisans mezunu 1.575 memur ataması yapılacaktır. Yukarıda ki linklerden tüm kadroları öğrenebilirsiniz.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim