İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde kamu kurumlarına memur personel alımları yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen ve başvuruları Türkiye iş Kurumu aracılığı ile alınan 10 Kamu kurumu daimi süreli memur ve işçi alımları için başvurular 2 gün içerisinde tamamlanacak. İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurularda hangi kurumlar alım yapacak? Başvuru yapılacak olan pozisyonlar neler?

İdil öğretmenevi,
Erzurum teknik üniversitesi,
Güzler sulama birliği,
Ağın belediye başkanlığı / temizlik işleri,
Fethiye polisevi (merkez kayıt),
Uzundere belediye başkanlığı,
Abana belediye başkanlığı,
Amasya üniversitesi genel sekreterliği,
Tortum belediye başkanlığı,

10 kamu kurumuna yapılacak alımlarda 14 Ocak tarihinde başvuru tamamlanacak olan alımlar İdil Öğretmenevi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Güzler Sulama Birliği, Ağın Belediyesi, Fethiye Polisevi Müdürlüğü bulunuyor. Bu ilanlarda başvuru şartları ve detaylara erişmek için tıklayın

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Başvuru kadrolarında daimi ve geçici kadrolarda istihdam edilecek olan 12 farklı unvanda personel istihdamı sağlanacak. Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Temizlik Görevlisi, Ziraat Mühendisi (Tarla Bitkileri), Beden İşçisi (Genel), Oda Görevlisi Turizm, Muhasebeci, Beden İşçisi (Genel),Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Şoför (Yolcu Taşıma), Orman Mühendisi bu kadrolar olarak açıklandı. Bu kadrolarda istihdam edilecek olan personel sayısı ile 49 olarak belirtiliyor.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR e-şube üzerinden giriş yapmaları ve aşağıdaki ilan numaraları ile arama yapmaları yeterli olacak

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA