Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına daimi ve geçici süreli personel alımları devam ediyor.

İŞKUR'da açıklanan ilanlarda 3 farklı kadroda alım yapılacak. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olarak başvuru yapılabilecek. Hangi kurumlara daimi süreli memur alımı yapılacak? Başvuru şartları neler?

HANGİ KURUMLARA ALIMLAR DEVAM EDİYOR!

3 Kamu kurumundan İdil Öğretmenevi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Güzler Sulama Birliğine alım yapılacak. Kalorifer Ateşçisi kadrosundaki alımlar için kalorifer ateşçisi sertifikasına sahip olmak gerekiyor. Eğitim düzeyinde ilk okul mezunu olmak gerekli olacak. Adaylar maaş haklarında asgari ücret verileceği belirtildi. Gerekli olan olan evrakların ilgili kamu kurumuna 7 Ocak ile 11 Ocak tarihleri arasında teslim edilmedi gerekiyor. Ayrıca İdil ilçesinde son altı aydır ikamet etmek gerekmektedir. Gerekli olan belgeler ise şöyle (Adli Sicil Belgesi, Kalorifer Ateşçisi Belgesi, Öğrenim Belgesi, Sağlık raporu, Yerleşim Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi)

Temizlik görevlisi kadrosunda Erzurum teknik Üniversitesi 2 kişilik alım yapacak. Adaylar eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmak gerekiyor. Son başvuru tarihi 14 Ocak olarak açıklanan ilanda engelli kadrosu şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

Ziraat Mühendisi kadrosunda yapılacak diğer alım ise Güzler Sulama Birliği geçici süreli alım yapacak. Adayların Lisans mezunu olması gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 14 Ocak olarak açıklandı.

Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılabilecek. İlan kodları: 00004789374 - 00004789845 - 00004792322

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim