Türkiye' nin dört bir yanından işçi ve personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar arasında kamu kurumlarına, bakanlıklara ve bağlı kuruluşlarına binlerce kişilik; memur, personel ve işçi alımları yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ve çok yakında yayımlanacak ilanların da yer alacağı bu listemizden; memur, personel ve işçi alımlarıyla alakalı tüm bağlantılara ve bilinmesi gereken detaylara rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 600 İşçi Alımı Yapacak

Resmi web adresi üzerinden duyuru yayımlayan MSB, 600 işçi alımı yapacağını ve bu kişilerin sürekli işçi pozisyonunda görev alacaklarını aktardı. Yapılan duyuruda başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı görülürken; başvuruların 25 Mart 2019 tarihinde alınmaya başlayacağı da belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak bu alımlar için bilgilendirmelere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

MSB 600 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI için tıklayınız.

13 Şehirde 2020 TL Maaşla - Kura Usulü Kullanılarak İşçi Alımları Yapılıyor

Toplum Yararına Program kapsamında gerçekleştirilecek bu alımlarda, Ağrı, İstanbul, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Amasya, Sakarya,Burdur, Yalova, Niğde, Elazıp, Kocaeli, Karabük illeri için işçi alımları yayımlanmıştır. Kura usulüyle yapılacak işçi alımlarında 2020 TL maaş verilecek ve başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Görev alanlarıyla alakalı bilgilendirmelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2020 TL MAAŞLA - TYP İŞÇİ ALIMLARI için tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı 2500 Polis Alımı Yapacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamayla birlikte, kurulacak güven masalarında görev almak üzere 2500 polis alımı yapılacağı ifade edildi. Bu polis alımlarında kadın adayların başvuru yapabileceği bilgisi verildi. İlgili polis alımıyla alakalı detaylara ve Bakan Soylu' nun açıklamalarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2500 POLİS ALIMI için tıklayınız.

42 Farklı Şehirde TYP ile Binlerce İşçi Alımı Yapılacak

İŞKUR' un geleceğin meslekleri programına katılım sağlayan vatandaşlara, günlük 85 TL harçlık veriliyor. Hem meslek edinmek, hem de nitelikli personel ihtiyacını karşılamak noktasında her iki taraf için de önemli bir proje olan geleceğin meslekleri programına 42 farklı şehirden başvurular alınıyor. Personel alımlarına yönelik bilgilendirmelere aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz...

85 TL HARÇLIKLA - PERSONEL ALIMLARI için tıklayınız.

TÜM ALIM HABERLERİ VE GÜNCEL İLANLAR İÇİN UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim