Bilindiği üzere İŞKUR aracılığıyla önemli bir proje yürütülüyor. Bu projede, iş arayan vatandaşların hem iş bulmalarına, hem meslek öğrenmelerine olanak tanınmış oluyor hem de nitelikli personel ihtiyacı bulunan işletmelerin personel ihtiyaçları karşılanmış oluyor. Bilindiği üzere daha önce İŞKUR üzerinden yapılan İş Başı Eğitim Programı personel alımlarında, katılımcı adaylara günlük 77 TL maaş veriliyordu. Bu sisteme ek olarak yeni bir imkan daha yaratıldı ve geleceğin meslekleri olarak ifade edilen meslek grubunda yer almak isteyen personel adaylarına, iş başı eğitim programlarına dahil olmaları halinde günlük 85 TL maaş verileceği ifade edildi.

GELECEĞİN MESLEKLERİNE GÜNLÜK 85 TL MAAŞ

Geleceğin mesleklerinde geliştirilmesi, teknolojiye yatırım yapılması ve istihdam olanaklarının arttırılması gibi farklı nedenlerle belirlenmiş çok sayıda meslek öğretiliyor. Bu meslek gruplarından bazılarına şuanda 42 farklı ilde İŞKUR üzerinden İş Başı Eğitim Programlarıyla günlük 85 TL maaş imkanıyla personel alımları gerçekleştiriliyor. İlanlarda Örgü Makinesi operatörü, pompacı, büro personeli, depo görevlisi, satış elemanı, dikiş Makinesi kullanıcısı, aşçı yardımcısı, lojistik eleman, inşaat boyacısı, bilgisayar işletmeni gibi meslekler göze çarparken; daha çok sayıda meslek için de başvurular alınmaktadır. Yürütülen İş Başı Eğitim Programlarıyla alakalı daha detaylı bilgilendirme ve ilanlara göz atmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz...

İŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARINA ULAŞMAK

Aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırarak, bahsi geçen ilanlara erişim sağlayabilirsiniz.

Bağlantı> https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=3