KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kadroları Devlet Personel Başkanlığı ve e-devlet aracılığı ile yayımlanan Tercih Robotları ile duyuruldu. İşin Olsa olarak değerli ziyaretçilerimiz için tüm niteliklere göre kadroları çıkartmaya devam ediyoruz.

ARFF memuru için yoğun talep gelmesi üzerine tercih robotları aracılığı ile yapılacak alım kadrolarını ziyaretçilerimiz ile paylaşıyoruz. Buna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü KPSS 2017/1 merkezi ataması kapsamında 140 ARFF memuru alımı yapacak. Başvuru şartlarının ne olduğu öğrenildi.

ARFF MEMURU ARANACAK ŞARTLAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere önlisans mezunu 140 kişilik kadrolu ARFF memuru alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir, aranacak şartlar nedir?

Önlisans düzeyi KPSS puanına sahip olmak
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma bölümlerinden birinden mezun olmak
Güvenlik soruşturmasından temiz çıkmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip olan adaylar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 140 kadrolu ARFF memur alımı ilanına müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün önlisans mezunu 140 kadrolu ARFF memur alımına nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile KPSS 2017/1 merkezi ataması kapsamında ilgili kadroları KPSS puanları ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ