Kamuya Memur alımı başvuruları başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre kamuya farklı kurumlar tarafından memur Alımı yapılacak olup İlanlar için başvurular 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup hafta içerisinde yapılması gerekiyor. Bu kapsamda ilgili kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 322 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilecek? detayları paylaşıyoruz.

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI VE DETAYLARI:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Büyükmandıra belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere, düz memur, Sosyal Güvenlik uzman Denetmen Yardımcısı, Zabıta Memuru ve İtfaiye eri kadrolarında alım yapacaklar. Bu kapsamda toplam 322 Memur Alımı yapacaklar.

Sosyal Güvenlik Kurumu:

SGK 50 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosunda yapılacak olup adaylara sınav yapılacaktır. Sınava kadro sayısının 10 katı kadar adat katılacak olup, değerlendirme için KPSS Puanı kullanılacaktır. Bu kapsamda adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den KPSS P40, KPSS P42 ve KPSS P43 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Bu yönde 100 kişilik boş kontenjan ile Ön Lisans 50 ve Lisans 50 kişi alınacak. Adaylardan bu kapsamda KPSS en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca adayların en az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi:

MBB 171 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Buna göre alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 101 İtfaiye eri ve 70 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavına göre yapılacak olup 2020 yılı KPSS Puanına göre Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Büyükmandıra Belediyesi:

Belediye sadece 1 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans mezunu Düz Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 9. dereceli kadroya en az 70 KPSS Puanı ile memur kadrosuna alım yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Memur Alımı başvuruları 24 Mayıs 2021 tarihi itibari ile başlayacak. Adaylar başvurularını yukarıdaki nitelikler doğrultusunda yapacak. Yeni ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA