Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine memur alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere KPSS En az 50 Puan İle Memur Alımı yapacak. Ayrıca alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup haberimizde sizlere kadro dağılımı ve başvuru detaylarını aktaracağız.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine toplamda 171 Memur Alımı Yapacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında 101 İtfaiye eri Alımı ve 70 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Peki mezuniyete göre kadro dağılımı nasıl olacak?

Lise Mezunu: 51 Erkek İtfaiye Eri

Ön Lisans Mezunu: Kadın Erkek 50 İtfaiye Eri ve 22 Zabıta Memuru

Lisans Mezunu: Kadın Erkek 48 Zabıta Memuru

Başvuru Şartları Nedir?

Muğla Büyükşehir Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS, Eğitim, Yaş, Belge şartları aranacak. Buna göre,

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

EĞİTİM ŞARTI:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı başvuruları 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Mayıs 2021 tarihi ile sona erecektir. Bu yönde adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Belediyeye gerçekleştireceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

DİĞER TÜM BEEDİYE PERSONELİ ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim