Kırklareli ilinde hizmet vermekte olan Büyükmandıra Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak memur alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Peki Büyükmandıra Belediyesi memur alımına kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nasıl yapılacak? İşte ilan hakkında detaylar şöyledir:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Büyükmandıra Belediyesi alımını yapacağı memur kadrosu için adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Olarak adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca bunun dışında Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve en az  B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyenin memur alımı başvuruları 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geö 28 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim