Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı devam ediyor. Açıklanan ilana göre 598 kadrolu memur alımı daha yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar için tüm bilgiler haber detayımızda yer alıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi zabıta memuru kadrosu için 42 personel alımı yapacak. Bu başvuru için en az ön lisans mezunu olmalısınız. Başvuru yapacak adayların KPSS 2016'da P93 sınav türünde en az 70 puan alması gerekiyor. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız

Yükseköğretim kurumu Başkanlığı'nda görev yapacak hukuk ve kamu yönetimi alanlarında 5 uzman yardımcısı alımı yapılacak. Adaylar hukuk fakültesi ya da kamu yönetimi mezunu olmak zorunda. 27 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arası başvuru yapılacak. Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

Isparta il özel idare tarafından yayınlanan personel alım ilanına göre en az lise mezunu 2 personel alınacak. 6 Ağustos - 17 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapılacak. Bu ilana sadece engelli adaylar başvurabilecek.

TÜBİTAK Enerji Enstitüsü'nde çalışmak üzere 34 kamu personeli alınacak. 24 Ağustos'a kadar başvurular sürecek. Başvuru TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi resmi sitesinden yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 500 ZABITA ALACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu olan 500 zabıta alacak. 20166 yılında ve sonrasında yapılan KPSS'de en az 60 puan alanlar başvuru yapabilecek. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi'nde görev yapacak 2 makam şoförü 1 garson, 2 hayvan bakıcısı ve 1 çamaşırcı alınacak. 13 Ağustos tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak.