Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 42 kişilik boş kadro ile zabıta memuru pozisyonunda alım yapacağını belirtmişti. İlgili duyuru 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılmış olup başvurular bugün itibari ile başladı.Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

Buna göre İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 8. Dereceli kadro derecesine sahip 42 kişilik kadro ile Erkek veya Bayan adaylardan oluşan Zabıta Memurları alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmuş olmaları ve bu doğrultuda KPSS den en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi gereğince, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranır.

Ayrıca adaylardan özel olarak ise, 2016 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak ve daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile aurılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Adaylar başvurularına bugün ( 06 Ağustos 2018 ) tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular en geç 10 Ağıstos 2018 tarihine kadar İstanbul Zeytinburnu Belediyesine istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim